Qui sóc?

Sóc Eduard Nogués i vaig néixer al 1984 a Granollers. Em considero una persona creativa, amb molta paciència, responsable, i amb imaginació. Durant les estones lliures m’agrada disfrutar dels
meus gossos. A més també col·laboró com a voluntari per a Creu Roja. I quan tinc més de temps el dedico a restaurar el meu Seat 600.

Experiència Professional

Què estic fent ara?

En l’actualitat sóc tècnic d’impressió digital en sistemes de sublimació per a impressores Epson i Ricoh. Desenvolupant la meva activitat a l’empresa Tecnoprint Digital des de 2013.

Què he fet abans?

Anteriorment he treballat generalment en el sector audiovisual. En acabar els meus estudis al 2006 vaig realitzar treballs per al programa de televisió Club Súper 3 de Televisió de Catalunya TV3 fins al 2007.

Aquest mateix any vaig començar a treballar com a grafista especialitzat en Digital Signage per a l’empresa Gimage. On creava continguts en vídeo per al punt de venda de farmàcies i comerços. Posteriorment també vaig treballar al programa de televisió Notícies 8 de la cadena 8tv durant els anys 2007-2008. En el noticiari principal d’aquesta cadena realitzava vídeos per il·lustrar les notícies durant el programa en directe. El meu treball consistia en la realització de mapes, resultats esportius, previsió meteorològica, etc. Des 2009 fins a 2013 em vaig dedicar a la publicitat en l’agència Umbilical Minds realitzant majoritàriament projectes de comunicació per a grans laboratoris farmacèutics com Novartis, Ferrer o Boehringer Ingelheim. Pots veure una llista dels Premis que han rebut els projectes en què he treballat aquí.

Educació

Vaig començar en el món artístic l’any 2000 estudiant Batxillerat l’IES Celestí Bellera de la meva ciutat, Granollers. Com tenia interès pel disseny i les noves tecnologies vaig continuar estudiant a l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull. On el 2007 em vaig graduar en “Graduat Superior en Disseny Digital“. Recentment el 2013 vaig realitzar el Curs de Cinema 4D a l’escola Seeway de Barcelona, centre adscrit a la Universidad San Jorge. Pots veure el meu currículum complet aquí.

Contacte

Per posar-te en contacte amb Eduard Nogués pots fer-ho enviant un missatge a info@eduardnogues.com o per telèfon al +34 628 55 45 93

Vimeo · Linked in · Facebook